Telia Trådløs Bedrift

Skrevet av: Telia, publisert 07.01.2016

 

 

 De fleste bedrifter ønsker seg en telefoniløsning som både er enkel å sette opp og å administrere. Derfor har Telia utviklet løsninger som tilbyr nettopp det, og som gjør hverdagen lettere for både sjefen, IT-ansvarlig og den enkelte ansatte.

I svært mange bedrifter har de ansatte egen mobiltelefon – noen har i tillegg fasttelefon. Hvorfor betale for to telefoner? Det er mye å spare på å gå over til å bruke mobiltelefon. Med en telefon og ett telefonnummer er de ansatte mer tilgjengelige og de får større fleksibilitet og kan jobbe der de ønsker - når de ønsker.

I desember 2012 relanserte Telia Norges mest stabile sentralbord, med nytt Web basert sentralbord ++ se video her.

 

 

Bedre kundeservice med Telia Trådløs Bedrift

Kunder som ikke får tak i rett person kan bety tapte salg og tapte inntekter. Tradisjonelle sentralbordløsninger og telefoniløsninger for bedrifter er ofte kostbare i drift og lite tilpasset dagens mobile arbeidsliv.

Telia Trådløs Bedrift er en komplett telefoniløsning som gjør at bedriftens kunder alltid får tak i rett person, og at de ansatte lett får tak i hverandre.

FORDELER FOR

KUNDENE

FORDELER FOR

ANSATTE

FORDELER FOR

BEDRIFTEN

 
  • Kortere ventetid på telefonen takket være god kø-styring og automatisk fordeling av samtaler. Siden bedriftens ressurser unyttes bedre kommer du raskere frem i køen.
  • Du treffer rett person, eller en gruppe som har relevant kompetanse på den konkrete henvendelsen. Har du vært i kontakt med en medarbeider tidligere kan du enkelt settes over til samme person, så du slipper å forklare alt på nytt.
  • Profesjonell tilbakemelding om en bestemt person ikke er tilgjengelig, med beskjed om når medarbeideren er tilbake på plass.

Hvordan fungerer løsningen?

Kjernen i løsningen er et web-basert sentralbord som er lett å ta i bruk. Sentralbordet kan kjøres fra datamaskin, et nettbrett eller mobiltelefon så du har stor fleksibilitet. Med et moderne drag-and-drop grensesnitt har du full kontroll på samtalekøer, historikk og de ansattes tilgjengelighet.

 

Vil du vite mer om Telia Trådløs Bedrift?

Besøk vår interaktive demo for en gjennomgang av brukergrensesnitt og funksjonalitet. Eller ta kontakt, så forteller vi deg mer!

 

 
Se interaktiv demo av Trådløs Bedrift